AKTUELNO

Nije joj lako!

Pevačica Severina Kojić poslednjih nedelja prolazi kroz pravu golgotu otkako su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona. Pevačicin tim tvrdi da je sve to fotomontaža, a još uvek nije utvrđeno ništa zvanično.

Severina je već preživela sličnu dramu 2004. godine, kada se u javnosti pojavio njen privatni video, a u aprilu ove godine, na jednom koncertu, ona se prisetila tog nemilog događaja, koji je ostavio trajne ožiljke na njenoj duši, ne sluteći šta će joj se sada dešavati.

To ne bi bila afera da se radilo o nepoznatoj osobi, ali to se dogodilo zahvaljujući mom imenu. Ako je uspeh baciti nekoga u blato i duboku depresiju, ako je uspeh da vam se otkažu svi sponzorski ugovori, da za svaki smeh koji čujete mislite da je upućen vama i da morate da odustanete od koncerata, onoga što najviše volite, na gotovo sedam meseci, onda je pitanje šta je neuspeh. Posebno ako vam se takav neuspeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom postala sam javno dobro... - rekla je tada pevačica.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

#Skandal

'