AKTUELNO

Napravila sjajnu atmosferu.

Luna Đogani nova je učesnica rijalitija koji preti da sruši sve dosadašnje rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, "Zadruge 2".

Ona je naglasila da će se u drugoj sezoni ovog šou programa prikazati u pravom svetlu, kao nasmejana, pozitivna i druželjubiva devojka, što nije bio slučaj tokom njenog prvog boravka na luksuznom imanju nadomak Beograda, kada je bila u ljubavnoj vezi sa tada oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem.

Đoganijeva trenutno boravi u Turskoj, gde puni baterije pred ulazak u "Zadrugu 2". Iz Istanbula, mlada modna blogerka redovno deli fotografije i snimke, a najnovijim je potpuno oduševila sve pratioce.

Naime, ona je posetila jedan od tamošnjih frizerskih salona, a kako je igrala uz muziku koja je išla u pozadini, navela je i frizera da igra sa njom kako bi sve to zabeležila kamerom svog mobilnog telefona.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DUŠKO NAJAVIO KARAMBOL: Posle svega što se izdešavalo, Andrijanin otac rešio da se OSVETI (FOTO)

Da li će Luna ostati ovako razigrana i nasmejana kada uđe u "Zadrugu 2" , saznaćemo već 6. septembra kada startuje najveći i najzahtevniji rijaliti na ovim prostorima.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'