AKTUELNO

Neposredno pre toga je ispričao gde nalazi motivaciju za ono čime se bavi.

U novom izdanju emisije "Kontravizija" koja je zabavnog karaktera, gost voditelja Lava Grigorija Pajkića je bio pevač Ivan Gavrilović.

Sam početak emisije je rezervisan za smeh publike i gledalaca Televizije Pink, gde Lav zbija šale o svim dešavanjima našeg perioda, a potom je usledio intervju sa Ivanom kroz koji je saznao sve o njegovim počecima, planovima u karijeri ali i poneki detalj iz ljubavnog života.

Foto: RTV Pink

Ivan je istakao u emisiji da je ostao dosledan svom žanru i muzici devetesetih, što je danas u globalnoj muzičkoj sferi prava retkost, a potom je voditelju otkrio tajnu šta je zapravo njegova motivacija.

Moja inspiracija, pa osetio sam da sam predodređen za to. Svirao sam gitaru još od trećeg razreda osnovne škole, naučio sam jednu pesmu "Bila jednom jedna krava". Znao sam ta tri akorda i onda dođe muzičarka i kaže mi "Pa ti znaš da sviraš, ozbiljno sviraš". Ja tu kažem kao "Ma da", a nisam joj rekao da znam samo tri akorda da sviram - ispričao je Ivan.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: MIKA I GIBA OTVORILI SVOJ ORMAR PRED KAMERAMA PREMIJERE: U ovoj ULTRA KRATKOJ kombinaciji ćete ih često viđati u Zadruzi 2! (FOTO)

Svaki trenutak je bio ispunjen smehom, a za sam kraj Gavrilović je otpevao svoj singl "Hoću s tobom da đuskam" i u studiju napravio pravi šou. Naime, on se popeo na fotelju, otpevao nekoliko stihova, a uz sve to đuskao i potom se preselio na binu gde je dovršio svoj hit.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledalo njegovo gostovanje u emisiji "Kontravizija" pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ivan Gavrilović

#Kontravizija

#Lav Pajkić

'