AKTUELNO

Ova prepiska govori sve.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su u najgledanijem rijaltiju na našim prostorima "Zadruzi" pred milionskim auditorijumom, skupile hrabrost i pokazale osećanja koja imaju jedna prema drugoj.

Foto: RTV Pink

Njih dve su 28. avgusta proslavile 11 meseci svoje veoma skladne veze, a taj trenutak su podelile sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Otkako su napustile "Zadrugu"  njihov privatni život je postao prava senzacija za medije.

Obe su vrlo aktivne na društvenim mrežama i jedna drugu neretko i tim putem iznenade. Ovoga puta Matora je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jedan deo "slatkog dopisivanja" sa atraktivnom plavušom.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: PROVLAČILA JE KARTICU, A SADA JE I OVO ZAVRŠILO IZMEĐU NJENIH NOGU: Maca Diskrecija prevazišla samu sebe i šokirala javnost! (FOTO)

Neka te pojede ajkula - Napisala je Sanja Matoroj, a ona joj ovim rečima uzvratila:
Ajkula? Dobro ženo, ako me pojede, plakaćeš - napisala je Jovana, a na to je Stankovićeva dodala samo emotikon srca koji znači više od bilo koje reči.

Foto: Pink.rs

Možemo pretpostaviti da su ovo samo oni trenuci koji govore koliko im je zapravo stalo do ljubavi koju gaje jedna prema drugoj.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'