AKTUELNO

Geni su čudo.

Poznata pevačica Ana Sević važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa javne scene, a mnogi se pitaju od koga je nasledila lepotu, zbog čega je rešila da da odgovor i na to pitanje.

Foto: Instagram

Naime, Ana je svojim pratiocima na Instagramu predstavila svoju baku Slobodanku od koje je, zaključili su njeni pratioci, nasledila ono najlepše.

Foto: Printscreen Instagram

Jedna jedina, moja baka. 73 godine. Slobodanka Sević, hvala na genima i stilu - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Sevićka se pohvalila na koga liči i čije osobine i gene je nasledila, a ono što se može primetiti jeste da njena baka odlično izgleda u 73. godini života.

Pročitajte još: ONA ZNA DA ODABERE: Lidija Vukićević u gluvo doba noći uhvaćena sa ZGODNIM FUDBALEROM, svi su ostali šokirani kad su videli GDE JU JE DODIRIVAO! (FOTO)

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana Ana se vratila sa letovanja gde je uživala u čarima mora u sa novim dečkom Danijelom Nedeljkovićem i svojom ćerkicom Lorenom, koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem. Odmah po povratku objavila je fotografiju iz porodičnog doma, što dovoljno govori o tome koliko se uželela svojih bližnjih.

D. B.

#Ana Sević

'