AKTUELNO

Pevačica otvorila dušu u "Novom jutru" Televizije Pink.

Pevačica narodne muzike Ana Bekuta gostovala je u jutarnjem programu Televizije Pink "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, kod kojih je govorila o predstojećem solističkom koncertu, koji je zakazala za idući mesec.

Foto: RTV Pink

Takođe, Bekuta je pričala i o svojim novim pesmama, ali i o blistavoj karijeri koja traje godinama. U jednom trenutku voditelji su je upitali šta bi menjala u svojoj karijeri kada bi joj se pružila prilika da neke stvari ispravi.

PROČITAJTE: POTREBNO MU JE SAMO OVO! Nakon raskida sa Lunom i razvoda, Sloba ipak pronašao razlog za sreću! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Sada je gotovo, ne može to tako. Kada pogledam svoju karijeru, pa ne bih ništa menjala. Ima Saša Matić pesmu "Ne bih ništa menjao", žao mi je što je ja nisam otpevala. To je i moja priča negde. Ne bih ništa menjala. U karijeri je sve bilo kako valja - rekla je Ana Bekuta.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Bekuta je u "Novom jutru" otkrila da će na njenom koncertu biti i dosta gostiju, kao i da iza nje stoji tim sa kojima godinama sarađuje. Pevačica je dodala i da joj nikada ne pada teško kada treba da se druži sa svojom publikom.

PROČITAJTE: FANOVI U TRANSU: Kija objavila prve kadrove iz novog spota, njene obline će temperaturu dovesti do usijanja! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Bekuta

'