AKTUELNO

Svi jedva čekaju da vide u kakvim će odnosima biti kada se budu uselile u Belu kuću.

Nešto posle podneva u jedan prestonički hotel počeli su da pristižu učesnici druge sezone "Zadruge", koji će u karantinu biti sve do četvrtka, 6. septembra, kada će se zvanično useliti u kneževinu u kojoj će živeti narednih meseci.

Foto: Pink.rs

Nekoliko minuta nakon Tome Panića, koji je takođe jedan od učesnika "Zadruge 2", u karantin je stigla i njegova bivša verenica Darija Stević, koju su u rijaliti ispratili prijatelji.

Foto: Pink.rs

U društvu svojih najmilijih pojavila se i folk pevačica Olja Bajrami, koja je fotoreporterima pozirala sa koferom u ruci i velikim buketom cveća, koji je dobila od svojih prijatelja kada su je ispraćali u karantin.

Foto: Pink.rs

Glumica Marija Jovanović je, odmah po dolasku u karantin, svoj prtljag odložila na sigurno mesto, a veliki kofer sa šminkom kojom će se ulepšavati za gledaoce Televizije Pink nije ispuštala iz ruku.

Foto: Pink.rs

Plavokosa pevačica Marijana Zonjić u karantin je stigla sa Savom Perovićem, sa kojim će narednih meseci deliti krov nad glavom, a svojim izgledom odmah je privukla pažnju svih muškaraca, ali i mnogih devojaka, budućih zadrugarki, koje su je popreko gledale.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Veliku pažnju budućih cimera svojim izgledom i stavom privukla je i novinarka Rebeka Popović, koja će se u četvrtak, takođe, useliti u "Zadrugu 2" i postati ravnopravni takmičar u hiper-rijalitiju Televizije Pink, čiji početak milioni gledalaca širom regiona s nestrpljenjem iščekuju.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

S. K. / D. T.

#Rijaliti Zadruga

'