AKTUELNO

Posetila studio jednog od naših najboljih fotografa.

Najveći rijaliti program ikada "Zadruga 2" počinje 6. septembra sa emitovanjem na kanalu RTV Pink. Zadrugari su stigli u karantin gde će boraviti do useljenja u impozantnu kneževinu nadomak Beograda.

Foto: Dejan Milićević

Jedna od budućih zadrugarki koja je poznata javnosti je i Dorotea Jovanović, a ona se nedavno bez šminke pojavila u emisiji "Zadruga -  Intervju", kada je gostovao Slobodan Radanović.

Foto: Dejan Milićević

Mnogi nisu mogli da ostanu imuni na lepotu učesnice "Zadruge 2", zbog čega ovu lepoticu svi jedva čekaju da vide u četvrtak veče kada startuje nova sezona rijaliti programa koji će ispisati TV istoriju.

Foto: Dejan Milićević

Dorotea je dane pred ulazak u "Zadrugu 2" provela i kod fotografa Dejana Milićevića, a u njegovom studiju napravila je i set fotografija koje je Milićević podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uz poruku.

Foto: Dejan Milićević

Ona je anđeo i zvezda budućnosti - napisao je Dejan Milićević.

Foto: Dejan Milićević

Podsetimo, ova zanosna plavuša pobrala je simpatije odmah nakon svog prvog pojavljivanja u studiju, a tada je dobila i titulu osobe koja nema dlake na jeziku, s obzirom na to da je Slobodanu Radanoviću rekla sve što misli, o čemo možete čitati klikom na link ispod.

Foto: Dejan Milićević

PROČITAJTE: NOVA ZADRUGARKA UŠLA U STUDIO I NAHVALILA KIJU, a evo šta joj je SLOBA rekao nakon svega! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Zadruga - RTV Pink

'