AKTUELNO

Na ovu poruku bi svi trebalo da obrate pažnju!

Popularni pevač Dragan Kojić Keba bio je gost u ,,Novom jutru"  kod Dee i Sarape, a na iznenađenje i oduševljenje mnogih govorio je o svom velikom povratku na scenu i najavio da će publika moći da očekuje i nove hitove.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, on je u toku emisije imao jednu važnu vest, a reč je izgubljenom štenetu koje je nestalo pre nekoliko dana. On je u razgovoru sa voditeljima otkrio i o čemu je zapravo reč.

To je Pako i njegova supruga Bela. Bela je maltezerka koja ima 8 godina, nestala je 1. septembra, u subotu, na Mirjevu, kod škole. Jednostavno, tu je blizu kuće Rakovića. Tu se šetala i neko je uzeo verovatno. Nadam se da je to neko ko je video da je kuče zalutalo i da želi da je zbrine. Ja molim ovog momenta, apelujem na gospođu ili gospodina. To su teški momenti, ona je dugo sa njima, kao član porodice. Ovom Paku kada kažete ,,Bela", ono samo mahne repom. Imam veliku nadu da će se Bela pronaći. Ali, na kameri te škole postoje signali i vidi se ko je to uradio. Ona se odaziva na ime ,,Bela", ja sam duboko uveren da će se kuče naći. Niko neće snositi posledice iz tog razloga što porodica Raković misli da nema potrebe, samo žele psa nazad - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON ĆE PORED MIRKA GAVRIĆA BITI NJEN PRIJATELJ U 'ZADRUZI 2'! Budući učesnik otkriva: Apsolutno podržavam Lunu, uvek ću stati u njenu odbranu! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

K.Ristić

#Dragan Kojić Keba

'