AKTUELNO

Ovo se moglo očekivati od nje.

Pobednica ''Zadruge 1'' i miljenica publike širom Srbije i regiona zajedno sa Ognjenom Amidžićem i Željkom Mitrovićem prvi put je prethodne noći plovila jezerom u Imaginarijumu koji je ostavio zatečenim sve oni koji su prisustvovali ceremoniji povodom početka druge sezone rijalitija koji će definitivno pomeriti sve granice ovog formata.

Foto: Pink.rs

Kristina Kockar se odmah posle ture po fascinantnom imanju otvorila i priznala ko su joj favoriti među učesnicima "Zadruge 2". Ona je odmah izdvojila Lepog Miću, koji ju je više puta branio tokom boravka na imanju u Šimanovcima, ali i pevačicu Zoricu Marković, sa kojom je ostala u dobrim odnosima posle kraja prve sezone spomenutog rijalitija.

Iskreno, drago mi je što sada ovo gledam iz svoje perspektive. Ovo je stvarno fascinantno, prvi put sam večeras ušla, ovo je stvarno sjajno - rekal je Kija za portal Pink.rs i dodala:

Foto: Instagram

Moj favorit je Lepi Mića. Sa njim sa najviše ostala u dobrim odnosima i sa Zoricom Marković isto. Navijam za njih - otkrila je Kristina svoje favorite u novoj sezoni Zadruge.

Pročitajte više: BRENDON REŠIO DA SVIMA ZAGORČA ŽIVOT: Dosadni ljudi koji sebe nazivaju rijaliti igračima su NEBITNI!

I.R. /S.K.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zorica Marković

'