AKTUELNO

Bilo je napeto čim su se sreli, još pre ulaska u Zadrugu.

Kada je voditeljka Dušica Jakovljević u studiju ugostila treću turu učesnika koji će naseliti rijaliti "Zadrugu 2", u kojoj su između ostalih bili Zerina Hećo i Bane Čolak, došlo je do prepirke njih dvoje sa fitnes instruktorom Vladimirom Tomovićem.

Vladimir je odmah napravio pravu pometnju svojim ulaskom prozivajući Banetovu i Zerininu ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Više se ne branim od žena, koja krene, moja je - rekao je Tomović.
Moja Zerina nije u tom fazonu. Zerina voli samo mene i ja nju - dodao je Bane, sa kojim je bila saglasna i njegova devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Njihova rasprava se tu nastavila, jer je fitnes instruktor rešen da osvoji ženska srca, pa je nastavio da provocira.

Kad vidiš njih dvoje, ponovo veruješ u ljubav. Nisu mi simpatični ni ona ni on. Smiri, molim te, ovu tvoju pudlicu, da ja progovorim. Đavole, ima ti devojka ove dve bombe, može pola Pinka da sruši... Kada ispadne, moja si. Pisala mi poruku, maltretirala me od jutra do mraka. Bila mi je budilnik - rekao je Vladimir.
Jako je nepristojan, meni ovo stvarno ne treba. Strašno - prokomentarisala je Zerina.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: PREVRNULA SAM STO I PONELA SEKIRČE! Kad je Rada UHVATILA MUŽA U PREVARI POTPUNO JE POLUDELA: Pratila sam ga, čekala ga je U BRUSU I GAĆICAMA! (VIDEO)

Da li je ovo bila samo mala šala između njih troje i da li će Vladimir baciti oko na zauzetu devojku ostaje da saznamo. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'