AKTUELNO

Nikome nije jasno zašto se baš njoj priklonio!

Odmah nakon što su se uselili u najlepšu i najluksuzniju vilu, učesnici "Zadruge 2", Luna Đogani i bivši fudbaler Lazar Jeremić odmah su pronašli zajednički jezik i započeli jedan emotivan razgovor.

Lazar se na veoma specifičan način približio mladoj blogerki, a ono što je sigurno začudilo sve jeste to što je odlučio da joj se odmah požali i ujedno istakne svoje emotivne promašaje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne možeš danas da veruješ svakom, ja sam lakoveran, naivan. Ja sam takav, u rijalitiju bih ispričao i neke stvari koje bih inače rekao privatno, takav sam. Zgotivim nekog, mislim da je ta osoba okej i milion puta sam pogrešio, ali opet to radim - pričao je Jeremić.

Fascinirama njegovim osobinama, Luna se odmah pronašla u jednoj i jasno mu potvrdila da imaju sličnosti.

I ja sam isto naivna, sačuvaj Bože - dodala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva ga je pomno slušala, a on je vidno okupiran njenom pažnjom ispričao svoju ljubavnu priču i dotakao se svoje profesije koja se za samo jedan trenutak ugasila.

Ja sam jako mlad počeo da igram fudbal, sa 14 godina sam imao operaciju. Mnogo mi je krivo što uopšte ne cenim sebe. Nemam samopouzdanje, nemam poverenje u sebe. Voleo sam mnogo jednu devojku. Bukvalno na nudističkoj plaži sedimo i prolaze gole žene, devojke, a ja sedim i buljim u telefon i čekam da mi pošalje poruku. Samo mi je fudbal bio sve na svetu, pa devojka, pa roditelji. I onda sam ja dozvolio... Roditelji te devojke su razvedeni. I njen tata je bio pijanac, dolazio je jednom nedeljno, bla, bla... Ona je živela sa majkom i sestrom i ja sam tu bukvalno bio jedini muškarac. I ja sam od svoje plate njenoj mami davao novac. Bila je fora tipa, za 8.mart ja njenoj mami kupim 101 ružu, njoj kupim telefon i sestri laptop. A, mojoj mami kupim bilo šta na trafici, razumeš... To je njih mnogo bolelo. I moj brat koji puši, ja mu ne kupim ni paklu cigara. Ja sam stavio ljubav iznad fudbala, nikad u životu nisam mogao ni da pomislim da ću uraditi to. Ja sam tada igrao poslednju utakmicu u svom klubu i u 94 minutu dobijem udarac i povredim koleno. I odem na operaciju i sutradan pročitam u novinama da sam operisan, umesto da napišu da sam potpisao ugovor recimo. Znači, od snova do najveće tuge na svetu - ispričao joj je Jeremić.

Kako je izgledao ovaj razgovor izgledao, procenite sami.

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'