AKTUELNO

Neće im biti lako da budu strpljivi.

Nakon što su svi takmičari dobrovoljno doneli odluku da prvi vođa "Zadruge 2" bude Lepi Mića, on je sa velikim zadovoljstvom izabrao Doroteu Jovanović za svog omiljenog zadrugara. Ovoj odluci se niko nije protivio, a svi su strpljivo čekali novi izazov.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je došlo vreme za raspodelu budžeta, Veliki šef im je poslao još jedno pismo, ali ovoga puta pravila su bila sasvim drugačija.

Dragi zadrugari, pre svega da vam poželimo dobar dan. Nadamo se da ste lepo i udobno spavali i da ste spremni za izazove koje će veliki šef staviti pred vas. Vreme je da se podeli budžet, a svako od vas će morati da potpiše priznanicu. Svako od vas će da dobije po 2.000 dinara. Odmah nakon raspodele Veliki šef će otvoriti "fast food". Ići ćete čamcem, ali ne smeju da uđu više od 4 osobe - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani su strpljivo pravili raspored ko će od njih prvi zaploviti čamcem i otići do brze hrane, a ko je imao čast da se odmah uputi ka Mikiju Đuričiću koji ih je raširenih ruku dočekao, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'