AKTUELNO

Ovaj trenutak će naročito pamtiti.

Učesnici rijalitija "Zadruge 2" tek što su jedan dan proveli u Beloj kući mogli su da uživaju u blagodetima koje im je priuštio Veliki šef. Povodom 30. rođendanda Davida Dragojevića, priređena je žurka kojom su svi zadrugari oduševljeni.

U Belu kuću je stigla rođendanska torta, čestitke i pokloni, a svi zadrugari su se ushićeni okupili oko stola kako bi uz ovaj poseban trenutak bili uz svog cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Od Davida se nije odvajala njegova devojka Aleksandra Subotić koja ga je sve vreme ljubila i mazila, a potom mu pomogla u otvaranju čestitki koje su dobili od fanova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naravno, nije izostala ni čestitka od Velikog šefa koji je Davidu priredio rođendansku žurku uz piće i hranu.

Dragi Davide, Veliki šef ti od srca čestita rođendan, želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha u ovom takmičenju. Žurka povodom tvog rođendasna vas čeka u Šiša baru gde vas čeka piće i hrana. Uživajte u ostatku večeri i lepo se provedite - pročitao je David pismo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi zadrugari su ispratili pismo aplauzom, a malo je reći da je slavljenik bio oduševljen čestitkom i poklonom Velikog šefa. Stanari Bele kuće su jedva dočekali da se presele na određenu lokaciju kako bi žurka mogla da počne.

Pročitajte još: SLOBI JE SVEGA PREKO GLAVE? Pevač poslao poruku koja je sve iznenadila! (FOTO)

Kako je izgledao ovaj poseban trenutak za Davida, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Zadruga 2

'