AKTUELNO

On nema reči hvale za nju.

Tokom sastanka koji je održan u popodnevnim časovima Veliki šef je zahtevao od zadrugara da se izjasne ko se od učesnika najslabije snašao.

Mirko Gavrić se izjasnio da je to atraktivna plavuša Marijana Zonjić, što je njoj i te kako zasmetalo, pa je rešila da mu pokaže da ona ima svoj stav i da ne želi da bude u njegovom društvu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam znala da će Mirko da kaže moje ime. Ja sam sa njim progovorila jednu-dve rečenice i posle toga ništa. Ovde su se formirala grupice. On ima svoju grupu prijatelja. Ja sa njim apsolutno ništa nisam pričala, on meni ne prija i pokušavam da ga izbegavam - prokomentarisala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

No, Mirko Gavrić joj nije ostao dužan, a reči koje joj je uputio su je očigledno zabolele, ako je suditi po njenom izrazu lica.

Ja sam ovde sa svakim porazgovarao, sa nekima sa bliži, sa nekima nisam. Ono što je poenta, nije da li si ti htela, nego da li si dobila priliku od mene da mi se približiš. Ja pokušavam da objasnim zašto smo mi ovde. Ja ne mogu da prepoznam zašto si ti ovde. Pošto u svakom od ovih ljudi vidim harizmu, priču, a kod tebe vidim "ništa". To da li sam ti ili nisam simpatičan, to mene ne zanima. Ja tebi nisam dao priliku - odbrusio joj je Mirko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRVA JAVNA SVAĐA LJUBAVNOG PARA: Zerina URLALA na Baneta i PLAKALA, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Marijana Zonjić

#Mirko Gavrić

#Zadruga 2

'