AKTUELNO

Stvarno si inteligentan - rekla je luna.

Rijaliti koji preti da obori sve rekorde gledanosti "Zadruga 2" počeo je 6. septembra, samo dva dana nakon ulaska počele su ljUbavne varnice između dva učesnika.

Naime, nakon emisije "Pitanje novinara" gde je zadrugar Vladimir Tomović izjavio da mu se dopada više devojkava u Zadruzi, među kojima je i mnodna blogerka Luna Đogani, javno je pokazao svoje emocije i izabrao devojku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je Vladimiru zamerila jer je rekao da za deset meseci učešća u rijalitiju može biti sa mnogo devojaka, ali on je iskoristio priliku i priznao svoja osećanja.

Dečko kao ti koji tako lepo izgleda. Stvarno si inteligentan i kad si rekao da za 10 meseci možes sa svakom devojkom da budeš. Htela sam u onu vodu da te bacim - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prelepa si, to je staršna stvar. Imaš nešto mnogo vise od fizičke lepote. Ima najlepše oči  - rekao je Vladimir.

Nakon što je Vladimir javno rekao da mu se dopada Luna, ona mu je zamerila što nije ustao i za stolom isto priznao, ali on joj otkrio i razlog tome.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako ja da kazem za jednu Lunu da je lepa, a ona priča deset minuta o svom bivšem dečku. Tebi se oči najlepše cakle kad mene pogledas u ovoj kući - rekao je Vladimir.

Luna je nakon saznanja da se Vladimiru dopada zahtevala da budu samo prijatelji, na šta je on imao i uslove prijateljstva, a na neke je i pristala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biću tvoj drug samo pod jednim uslovom. Želim da ti budem najbolji drug. I Imam još jedan uslov i to da jednom u tri noći nosiš majicu koju ću ja da ti poklonim noćas - predložio je Vladimir.

Da li će Luna popustiti i do kraja rijalitija ipak spavati u Vladimirovoj majici ostaje nam da vidimo, a kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

K. K.

#Luna Đogani

#Ponovo zaljubljeni

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'