AKTUELNO

Netrpeljivost ne prestaje!

U trećoj sezoni emisije "Premijera - Vikend specijal" gledaoci su imali prilike da se upoznaju sa novom rubrikom "Šoping" u kojoj su dve poznate ličnosti kapiteni timova i moraju da pronađu nekog ko će odgovoriti tačno na njihovo pitanje i pokušati da osvoji 20 hiljada dinara za kupovinu u tržnom centru.

Foto: RTV Pink

U prvoj epizodi nove sezone "Premijera - Vikend specijala" videli smo da su kapiteni Sloba Radanović i Kija Kockar, koji se nisu baš dobro slagali tokom ove igre, ali su je ipak odradili do kraja. Danas smo imali prilike da saznamo i ko je pobedio!

Foto: RTV Pink

Kija i Sloba su sa svojim kandidatima putovali taksijem do tržnog centra, a dok su bile u kolima novopečena pevačica je komentarisala kako joj je bilo u Zadruzi i oplela po svom bivšem mužu.

Meni je zbog moje situacije bilo teško, ali ovako je bilo kulijana, bazen, sve. Kad imaš muža, pa sada već bivšeg muža, koji je lud, onda ti je teško - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju imali smo priliku da vidimo da su Kija i njena kandidatkinja odnele pobedu, a Slobi je to teško palo, što se videlo i na njegovom licu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

#Sloba Radanović

'