AKTUELNO

Vaterpolista ne krije ponos.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", bila je vredna prethodnih dana, pa je javne ličnosti pratila u stopu.

Premijerne kamere su obišle i novi vaterpolo klub u Pančevu koji je otvorio naš proslavljeni vaterpolista i suprug pevačice Ane Kokić, Nikola Rađen.

Logično je bilo da otvorimo vaterpolo klub koji će raditi po patentu i sistemu najboljeg vaterpolo kampa na ovim prostorima. Svi naši najbolji treneri koji su bili u kampu će dolaziti ovde u Pančevo, raditi sa decom, posetiti ih i učiti decu kako postati šampioni - rekao je Rađen.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je moja ideja jeste da radimo na izuzetnosti, da izuzetnost bude ono što će da nas krasi. Mi smo avangarda u svetskom vaterpolu, mnogo medalja smo osvojili, moramo biti realni, u Srbiji je najbolji proizvod sport - naveo je slavni vaterpolista.

Ekipa emisije "Premijera" nije propustila priliku da Nikolu pita kako provodi svoje slobodno vreme i gde najviše voli da se relaksira.

Omiljeno mesto mi je kuća. Posle dva treninga dnevno volim kod kuće da se odmorim, upalim televizor i relaksiram se - rekao je Rađen.

Kruna dugogodišnjeg Nikolinog i Aninog braka su dve ćerke, Tea i Nina, koje su nasledile sportski duh od uspešnog oca, te se obe bave odbojkom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POZNATA PEVAČICA PRIHVATILA SMRT: Borbu sa opakom bolešću podelila je sa širokom javnošću putem otvorenog pisma!

One su već velike tako da im prvi dan škole nije stran, one su jedva čekale da vide svoje drugare i bile su uzbuđene. Mi smo takođe iskoristili prvi dan škole da promovišemo naš vaterpolo klub tako da smo vezali i jedno i drugo. One su sportski orjentisane, obe treniraju odbojku, sviđa im se to i ja ih podržavam maksimalno - naveo je ponosni otac.

Kompletno današnje izdanje emisije "Premijera" pogledajte u nastavku.

R. L.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Premijera

'