AKTUELNO

Ja sam jutros izrazio želju da jedem uštipke, ona je za 20 minuta napravila to za sve nas, svaka čast - rekao je Gavrić.

Drugi vođa koji je postavljen u novoj sezoni Zadruge je Olja Barjami. Nju je na to mesto postavio Stefan Ašanin koji je sinoć napustio luksuzno imanje nadomak Beograda. Na današnjen sastanku nastao je haos u toku kojeg su mnogi zadrugari imali priliku da komentarišu sam izbor i Oljin način podele budžeta. Jedan od njih je bio i Mirko Gavrić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je izbor za vođu besprekoran i da je sjajno što si ti tu. Realno si raspodelila budžet - rekao je Gavrić

Pročitajte više: Vladimir SUMNJA u Mininu ljubav prema Jovici: POSTAVI ULTIMATUM I DOVIĐENJA! (VIDEO)

Što se tiče pojava koja se tiče onih koji samo dolaze kada su lajvovi, moj je savet da ih ignorišemo i kada su tu. Mislim da nema potrebe da reagujemo na njihove uvrede, svako ko nema šta da kaže, naravno da će da krene da vređa, na način na koji je to uradila Olji. Ja za ova četiri dana nisam video da je neko gladan ovde, neko je kupio više, neko manje, ali se svako ovde našao da pomogne i tek ćemo pomoći jedni drugima. Vasići su su pokazali kao mnogo veliki ljudi. Veliki su ljudi i domaćini. Svima su izašli u susret, ali to ne treba iskorišćavati. Ja sam jutros izrazio želju da jedem uštipke, ona je za 20 minuta napravila to za sve nas, svaka čast - iskreno je rekao Gavrić nakon čega je usledio gromoglasan aplauz u znak zahvalnosti upućen Radi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I ovde, ko nije u dobrim odnosima, ponudiće hranu. Ja se oko toga ne brinem - završio je Mirko.

Šta je još Mirko rekao pogledajte u video-snimku ispod

I. Radulović

#Mirko Gavrić

#Olja Bajrami

#Rada Vasić

'