AKTUELNO

I dalje gaji osećanja prema njemu?

Turbulentan odnos između pevačice Nadežde Biljić i Mikija Đuričića ne jenjava. Priroda njihovog odnosa varira od raspoloženja, a znajući da je pevačica ustala na levu nogu, sukob se mogao očekivati. Ona je sa Zlatom Đurković i Vladimirom Tomovićem komentarisala odnos sa Đuričićem, govoreći kroz šalu da su i dalje u vezi, ali da sve to kriju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je kao konj zaljubljena u mene, evo zagrliću je. Znam ja to. Mi smo drugovi stari - rekao je Miki.
Ona je sad rekla da ste vas dvoje i dalje u vezi - dobacio je Vladimir Tomović, ali je Nadežda žustro dodala:
Ne zanima me, uvalio si me u govna, napravio si mi problema sa Miljanom, evo ga, sad će da ide da priča po kući sve ovo što mu pričam - pričala je Biljićeva, dodajući da će da priča svima šta je sada njoj rekao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pčelar je nakon napuštanja restorana odlučio da se ipak vrati i razjasni situaciju sa Nadeždom, ali ipak to mu nije pošlo za rukom.

Nadežda kaži mi da l' smo u vezi, mi smo smo drugovi, čujemo se redovno. Sad šalu na stranu, rekao sam ti da se ne kačiš sa Miljanom i Marijom. Nisam ti je ja natovario... Ja sam izašao zbog nje iz rijalitija - rekao je Miki na šta se Nadežda nadovezala:

Pročitaj više: DA LI ĆE VELIKI ŠEF PRISTATI? Bliznakinje KUJU OZBILJAN PLAN sa Mikom i Gibom, ovo bi moglo svima da POMOGNE! (VIDEO)

Ti meni sad kažeš da sam ja rijaliti igrač? - ljutito je pitala Nadežda nakon čega je rekla da su njih dvoje završili svaku priču.
Hvala Bogu - rekao je Miki uz smeh.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

I. Radulović

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'