AKTUELNO

Nije joj lako!

Stanija Dobrojević danas je u Rajskom vrtu dugo i temeljno razgovarala sa Vladimirom Tomovićem o njihovom odnosu. Zadrugarka je tražila od svog cimera da budu samo drugovi, što se Vladimiru i nije preterano svidelo.

Foto: RTV Pink

Nakon razgovora Stanija je ostala sama u Rajskom vrtu, a pošto joj se Drvo mudrosti nije obratilo, odlučila je da razgovara sama sa sobom i kaže sve što joj leži na srcu kada je odnos sa muškarcima u "Zadruzi 2" u pitanju.

Foto: RTV Pink

Imam veliki problem sa muškarcima u kući. Ovde niko ne može da mi bude prijatelj. Ja ne znam šta je ovo i to skoro sa svima. Drugo ovaj zadatak koji smo dobili, ok je, super je zadatak... Vladimir je ok dečko, ali se sve završava na ok. Sve je jasno - pričala je Stanija.

U jednom trenutku Vladimir se vratio u Rajski vrt, Staniji doneo bananu i rekao joj kako novi drugovi slobodno mogu da joj budu majmuni koji se nalaze u prostoriji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kakav je on tip momka. On nikako ne može da mi parira. On je mnogo slabiji. On beži dok je vreme, da bi sebe spasao. Mislim da čak i ne može da bude drug. Znači izgubila sam druga. U kući mi se niko ne sviđa. Možda samo još jedan dečko u kući ima šanse, ali šteta ne mislim da je mnogo pametan - dodala je Stanija.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'