AKTUELNO

Pre trinaest godina pevačica je uradila nešto za šta malo ko od njenih fanova danas zna.

Popularna folk pevačica Rada Manojlović 2007. godine postigla je veliki uspeh u jednom muzičkom takmičenju, zahvaljujući kojem je izašla iz anonimnosti, stekla veliki broj fanova i, jednom rečju, ostvarila svoj san.

Foto: YouTube screenshot

Nakon velikog uspeha debitantskog singla "Nikada više", pevačica je 2009. godine izdala album "Deset ispod nule" koji je iznedrio brojne hitove, a malo je poznato šta je to pevačica uradila pre nego što je svoju publiku obradovala muzičkim albumom.

Foto: Printscreen

Naime, iako su svi mislili da CD koji je snimila 2009. godine predstavlja njen prvenac, istina je znatno drugačija - pevačica je svoj prvi album snimila pre čak trinaest godina, dok još nije bila poznata, a na albumu koji tad nije izdala nijedna izdavačka kuća nalaze se pesme zanimljivih naziva "Ćao, bezobrazni", "Opasno sam opasna", "Zaboravila" i ostale.

Foto: Pink.rs

Budući da davne 2003. godine nije bila poznata, kao i da njen album nije propraćen adekvatnom medijskom kampanjom, ove Radine pesme nisu doživele uspeh, a kako zvuče neke od njih možete poslušati u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'