AKTUELNO

Anja Stojković je praznik proslavila uz bogatu trpezu i veliku jelku.

Ćerka proslavljene fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija proslavila je prvi Božić sa svojom ćerkicom Indijom Rouz Valente. Anja Stojković se trenutno nalazi Megevu, skijalištu u Francuskoj gde je sa verenikom, ćerkom i porodicom proslavila Božić.

Foto: Instagram

Anja je na svom Instagramu obajvila snimak praznične trpeze, kao i nekoliko fotografija na kojima se vidi da su se ona i njen suprug potrudili da unesu praznični duh u porodični dom. Tako se njen verenik Hugo Valente maskirao u Deda Mraza.

- Indija Rouz, ne možeš da zamisliš koliko te mama i tata vole. Toliko mnogo da se tata popeo na kuću kako bi ti doneo poklon. Srećan Božić moj mali anđele - napisala je Anja Stojković u opisu fotografije i pokazala lepu vilu u francuskom skijalištu.

Sasvim sigurno je da će Anja i njen verenik pokazati ćerkici fotografije nastale ovog Božića jer kako ima nešto više od tri meseca, teško da će se uopšte sećati bilo čega.

Podsetimo, proslavljeni automobilista Hugo Valente , Anju je zaprosio tokom odmora u Italiji na Veliki petak, nedugo nakon što su saznali da će postati roditelji. Glamurozno venčanje novopečeni roditelji planirali su sledeće godine.

Autor: J. Vučić

#Anja Stojković

#Božić

#Deda mraz

#Jelka

'