AKTUELNO

Obezbeđenje odmah reagovalo.

Nakon što se završila žurka na kojoj su zadrugare zabavljali Andreana Čekić i Miša Laguna, nekolicina zadrugara se okupla u dnevnoj sobi kako bi sumirala utiske, a onda je sasvim neočekivano došlo do veoma žustre svađe između Mine Vrbaški i Tomislava Panića.

Ti si jedna pr*ina bara - prokomentarisala je Mina za Panića, što je njega naročito iznerviralo.
Što si bila sa mnom ako sam ja pr*ina bara? - Upitao ju je Toma

Foto: TvPink Printscreen

Kajem se za ceo život što sam bila sa tobom - odbrusila mu je Mina

Mina je svojim provokacijama sve vreme čikala Tomu, a kako je on bio pod dejstvom alkohola i nije mogao da iskontroliše svoj bes, neprestano je vređao, zbog čega su mu mnogi cimeri pridikovali.

Nemoj da pričaš tako, ja za tebe nikad ništa ružno rekao. Ti si ispala jedna budaletina. Istetovirala si ime svog dečka i ovde ga prevarila nakon prvog dana. Možeš da mi pu*iš ku*ac kao što si ga pu*ila svakodnevno... Ovaj dečko je tvoja kolateralna šteta, a ti meni pu*i ku*ac svakodnevno - vikao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

No, Toma se ovde nije zaustavio, on se uneo Mini u facu, dok mu je ona kačketom mahala ispred očiju. Bora Santana je želeo da skloni Panića od cimerke kako bi se tu svađa završila, ali sve je krenulo naopako.

Foto: TvPink Printscreen

Tu je Panić povisio ton na Santanu, što mu je ona zamerio, a zbog toga zamalo da dođe do fizičkog kontakta. Obezbeđenje, ali i zadrugari su ih jedva razdvojili, a Toma je potom odveden u zatvor.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Bojan IZJAVIO LJUBAV Olji: SVE ŠTO HOĆU SI TI! (VIDEO)

Kako je izgledala ova žestoka svađa i ko je zapravo inicijator iste pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'