AKTUELNO

Ukućani se odlično zabavili u igri koju su dobili od Velikog šefa.

Zadrugari su dobili danas od Velikog šefa zadatak u kom je bilo potrebno da se podene u timove, neki ukućani bili su namazani penom za brijanje, dok su drugi pokušavali da bacanjem smokija isti zalepe na lica svojih cimera.

Takođe, jedan deo zadrugara brojao je koliko su njihovi cimeri uspeli da zalepe smokija na glave drugih stanara.

Foto: RTV Pink

Prvu grupu činili su Cobe, Toma Panić, Marija Kulić, Bane Čolak, Mirkog Gavrić i Rada Vasić. U drugoj su se našli MC Damiro, Jovica Putniković, Miljana Kulić, Nevena Arsić, Brendon i David Dragojević. Vladimir Tomović, Stanija Dobrojević, Dorotea Jovanović, Miljana Arsić, Mina Vrbaški i Olja Bajrami bili su članovi treće grupe, a Marijana Zonjić, Darija Stević, Lazar Jeremić, Rade Vasić, Marija Marinković i Lepi Mića činili su četvrtu grupu.

Foto: RTV Pink

Aleksa Savić, Savo Perović, Rebeka Popović, Bora Santana, Zlata Đurković i Suzana Perović su bili u petoj grupi, a Aleksandra Subotić, Marko Petrušević, Ramona Beganović, Marija Jovanović, Dean Stejin i Snežana Ilić su činili šestu grupu. Sedma grupa sastavljena je bila od Lune Đogani, Nikole Bokuna, Zorice Marković, Nemanje Tošića, Bojana Gaćeše i Nadežde Biljić. Osmu grupu činili su Mika Vasić, Giba Vasić, Adam Đogani, Zerina Hećo, Đuro Franeta i Nataša Moskva.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: SUTRA BI LUNA I SLOBA SLAVILI GODIŠNJICU! Đoganijeva otvorila dušu: Ja njega i dalje volim, to je moja bolna rana! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Ukućani su se odlično zabavili u ovoj igri o čemu svedoči njihovo odlično raspoloženje koje je trajalo sve vreme. Nakon igre Veliki šef je posla ukućanima pismo kako bi zadrugari znali koja grupa je pobedila.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, Veliki šef čestita Aleksandri, Marku, Ramoni, Mariji, Deanu i Snežani na pobedi. Njihova nagrada nalazi se u poštanskom sandučetu, ali pre nego što uzmete nagradu potrebno je da Olja izabere tri zadrugara koji će odmah očistiti poligon gde ste igrali igru ispred palate - pisalo je u pismu.

Pobednička ekipa dobila je cigarete kao nagradu, a kako je izgledala ova igra, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'