AKTUELNO

NIje im ostao dužan.

Priča koja je definitivno obeležila prvu sezonu rijalitija "Zadruga" jeste ljubavna romansa Lune Đogani i Slobe Radanovića. Otežavajuća okolnost u ovoj vezi bila je ta što je pevač bio oženjen Kristinom Kockar.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Budući da je Mirko Gavrić, producent Pinkovih zvezdica, veoma dobro poznavao i Kiju i Slobu, kao i to kako je funkcionisao njihov brak, on je tokom "Pitanja gledalaca" otkrio šta je to tačno Kockareva rekla Slobi pred ulazak u "Zadrugu" i tom prilikom stavio tačku na sve spekulacije.

Zašto izmišljaš priče da je Kija imala dogovor sa Slobom kada je ona i sama rekla pred ulazak u "Zadrugu" da flertuje sa devojkama, ali da ne ulaze u intimne odnose - glasilo je pitanje jednog gledaoca.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJIHOVA VEZA JE U KRIZI?! David i Aleksandra POVELI VAŽAN RAZGOVOR, on joj odbrusio: SVI VIDE DA SI LJUBOMORNA! (VIDEO)

Poslednji put ovo pričam i nikada više. Ja ne mogu da znam o čemu oni pričaju kada su sami, oni su u braku, ali mogu da kažem ono što sam čuo svojim ušima i video svojim očima noć pred ulazak u "Zadrugu". Ona je javno rekla jedan deo priče, nije drugi. Ja ne lažem, ja pričam istinu - rekao je Mirko, a onda otkrio ovo:

Foto: TvPink Printscreen

Sve će ti biti dozvoljeno, osim da se zaljubiš - to je rekla - naglasio je Gavrić.

Nakon toga, došlo je do konflikta između Lepog MIće i Mirka. Naime, Mića je doveo u pitanje Gavrićevu funkciju, a oko toga je nastala velika fama, a u Mirkovu odbranu su stali svi zadrugari koji su učestvovali u takmičenju "Pinkove zvezde".

Kako je izgledalo sve, možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Kristina Kockar

#Mirko Gavrić

'