AKTUELNO

Sve je objasnio kroz nekoliko reči.

Prethodne noći u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima odrigravala se prava drama. Naime, četvrtoplasirani učesnik prve sezone "Zadruge", Sloba Radanović porazgovarao je sa svojom bivšom devojkom, Lunom Đogani, koja je takmičarka druge seone ovog šou programa.

Sloba se Đoganijevoj obratio preko Drveta mudrosti, a mlada modna blogerka nije znala sa kim razgovara. Nakon što joj je uputio nekoliko reči i ispunio želju da čuje pesmu Magla benda "Samo se noćas pojavi", Radanović je prošetao Imaginarijumom, iako niko od učesnika nije znao da se on tamo nalazi.

PROČITAJTE JOŠ: DELILE ISTOG DEČKA! Miljana i Nevena priznale da su bile sa OVIM PEVAČEM U VEZI! (VIDEO)

Po napuštanju "Zadruge" pevač je na svom Instagram profilu objavio kratku poruku, koja je definitivno bila odraz onoga što je osećao nakon razgovora sa Lunom.

Postajemo veći uzdižući druge - napisao je Radanović.

Foto: Instagram

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - specijal", Sloba je izneo veoma pozitivan stav o svojoj bivšoj devojci, tako da nema sumnje da se ova poruka odnosila upravo na njihov odnos.

Kako će Luna reagovati kada bude saznala da protekle noći nije razgovarala sa Drvetom mudrosti već sa Radanovićem i da li će joj se pevač još koji put obratiti na ovaj način, ostaje da saznamo.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'