AKTUELNO

Nije mogao da pređe preko ovoga.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović iz dana u dan svojim ponašanjem privlače pažnju javnosti. Čas se vole, čas se ne vole, ali ono što je sigurno jeste da između njih postoje velike simpatije i da nisu imuni jedno da drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su išli zajedno u zalagaonicu, a pošto Vlada nije ispunio deo dogovora kada je trebao za njen donji veš da izvuče veliku sumu novca, to mu je Stanija prebacila i tom prilikom ga uporedila sa bivšim dečko Kristijanom Golubovićem, što je njega jako iznerviralo.

Je l' se ljutiš što sam rekla "Nema Kristijana da napravi šou"? Nisi se valjda zbog toga naljutio.Navikla sam sa njim da pravim šou. Samo sam u trenutku shvatila... Duhovit si dečko, trebali smo da napravio foru sa tim gaćicam i izvučemo što više love. Htela sam da napraviš foru, a nisi je napravio - objašnjavala je Stanija Vladi.

Foto: TvPink Printscreen

Meni tvoje pare ne trebaju. Ako ćeš da me vodiš u Ameriku, to će biti zajedničke pare. Ja sam ove pare uzeo da mojoj simpatiji mogu da dam za frizuru, nokte, za neki tretman, ja ništa neću za sebe. Ja sam uradio baš ono što sam želeo. Mnogo me iznerviralo što si me uporedila sa nekim. Mogu da te uveličam, tako da te postavim na pijedastal, a ne da me ponižavaš - odbrusio joj je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PONAŠAJ SE KAO MUŠKARAC: Zerina URLALA na Baneta, on je preklinjao da mu OPROSTI! (VIDEO)

Golupčići su vodili dugo svoj dijalog, a kako je protekao razgovor Stanije i Vladimira pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'