AKTUELNO

Čak su i večerale zajedno.

Kada su ulazile u karantin, nekoliko dana pre početka rijaliti programa "Zadruga 2", Aleksandra Subotić pozdravila je Minu Vrbaški rečenicom: "Gde si pr*stitutko?", nakon čega su mediji počeli da bruje o njihovoj svađi.

Foto: RTV Pink

Tokom večerašnje žurke izgleda da su Aleksandra i Mina zakopale ratne sekire, pa su razgovarale ispred "Šiša bara" o Davidu Dragojeviću koji je u vezi sa Subotićevom.

Mnogo vas volim i ne bih ni tebe, ni njega, mogla da zamislim razdvojene. Ja da pričam sa tobom, a da ne pričam sa njim, to nema šanse - govorila je Mina Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra se u poslednje vreme žali kako i nije preterano zadovoljna svojim odnosom sa Davidom, a o tome je bilo reči i u razgovoru sa Minom. Podsetimo, Subotićeva je tokom žurke želela da razmenjuje nežnosti sa dečkom, ali David nije bio raspoložen.

Pričali smo o njegovom odnosu i tvom. Rekla sam mu da te malo pusti, da žene nisu tako lake, da ih boli svaka stvar - dodala je Mina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Aleksandra, David i Mina su kasnije večerali zajedno, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Mina Vrbaški

'