AKTUELNO

Žao mi je zbog svega - rekla je Stanija.

U večerašnjoj emisiji ''Zadruga - pitanja novinara'' zadrugari su imali priliku da se osvrnu na protekle dane i situacije tako što su im novinari postavili pitanje o tome.

Novinar i voditelj Darko Tanasijević je probio led ove večeri tako što je postavio pitanje Luni Đogani koje se odnosilo na to da li misli da je Stanija Dobrojević namerno htela da je ponizi sinoćnjim performansom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je meni rekla pre nastupa, da će to uraditi. Ne mogu da lažem da mi je bilo prijatno. Bilo je degutantno, nisam uživala u njihovoj izvedbi. Nije htela da me isprovocira. Posle mi je prišla i rekla da nije htela da me uvredi. Istina da su te rečenice zabeležile moj boravak u prosloj sezoni. Mogla je da nađe granicu - rekla je Luna kao odgovor na Darkovo pitanje.

Pročitajte više: ZA NEKOG OD NJIH OVO ĆE BITI POSLEDNJA NOĆ U ZADRUZI: Oni su NOMINOVANI za izbacivanje! (VIDEO)

Što se mene tiče ja nemam ništa protiv nje, ja sam se iskreno udaljila od nje, jer sam osetila lošu energiju sa njene strane, možda tripujem. Mislim da tu postoji nešto da me baš i ne miriše. Više sam joj zamerila kada mi je jednom nešto rekla za Vladu, ali o tom potom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imali ste prliku da vidite naš razgovor u vrtu, ali i moju ulogu. Trebalo je da glumim sebe u odnosu sa Kristijanom, zadrugari su mi rekli da biram ono šta je karakteristično za nju, da ne bude da hoću da je ponizim - rekla je Stanija i dodala:
Zadrugari iz prve sezone su mi rekli da dočaram tako Lunu, ali neću da imenujem. Neka bude, rekla mi je Nadežda, i Zorica Marković je dodala da kažem ''gazi me gazi''- pravdala se Stanija.
Ne zameram im, ni Nadeždi ni Zorici, ne mislim da su htele mene da uvrede, samo mi nije bilo prijatno - završila je Luna Đogani.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'