AKTUELNO

Preko glave su mi ove priče da sam se uhvatio za Lunu zbog rijaliti poena - vikao je Vladimir.

Zadrugari su večeras izloženi oštrim pitanjima novinara. U studiju kod Dušice Jakovljević, novinari su pripremili pitanja koja će uzivo uključenjem postavljati i zasigurno izazvati svakakve reakcije između zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeće pitanje bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću koje se odnosilo na njegove reči da može da dokaže da je Luna Đogani zaljubljena u njega kroz nekoliko sati.

Rekao sam to, neću da poričem. Posle toga je ispao haos, ja sam to uobrazio, ne vidim dobro kada neko kaže kada mi neko kaže da sam najlepši muškarac u kući. Moja reč ostaje, ne mogu da dokažem, jesam, rekao sam - započeo je svoje izlaganje.

Pročitaj više: STANIJA OVO OZBILJNO ZAMERILA VLADIMIRU, PA MU PORUČILA: Ti mene kompromituješ! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Definitivno, imao sam neki osećaj, i imali smo fine poglede i male signale - dodao je Vladimir, pa zatim i nastavio:
Nije samo ona govorila to, i ja sam pričao to i imao istu reakciju, sve je bilo super do momenta kada u priču nije ušla Stanija, meni je bilo neprijatno kada je ona plakala i vena joj iskočila - rekao je Tomović, ali se ubacila Miljana napadajući ga da je sve isplanirao jer je pre rijalitija rekao da ulazi da štiti Lunu od napada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da, istina, tačno, rekla si mi pre ulaska - potvrdila je Luna Miljanine tvrdnje.
Ja samo rekao reč ljubomorna, i ona je plakala. Nisam ja nju vređao, da joj je bilo ko rekao drugi ona bi iskulirala, ali očigledno ima nečega tu čim se na moje reči uvredila - rekao je Vladimir na šta je Luna dodala da nije spremna za novu vezu jer nije prebolela prošlu i da ne želi da je povezuju sa bilo kim u zadruzi.

Stanija Dobrojević je imala potrebu da ustane jer se osetila prozvanom i rekla Luni da se obrati Vladimiru, jer njih dvoje nisu zajedno, ni par.

Ja sam mislila da je iskreno sve sa tvoje strane, onda su mi drugi rekli da umeš da manipulišeš svojim osećanjima. Ako već hoćeš rat, dobićeš ga - završila je Stanija, dok je Luna šokirano gledala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'