AKTUELNO

Haos tek počinje!

Burno veče je pred nema jer je subota rezervisana za ''Pitanja novinara'' koja uopšte neće biti blaga. Tim novinara je pripremio svoja pitanja i nestrpljivo čeka da dobije odgovore naših zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon konflikta između Vladimira Tomovića i Lune Đogani, Stanija Dobrojević je imala potrebu da ustane i kaže da ona nije u taboru sa Tomovićem i da se Luna obraća samo Vladimiru. Luna je rekla da je nakon sinoćnjeg nastupa Dobrojevićeve osetila potrebu da se od nje udalji.

Što se mene tiče ja nemam ništa protiv nje, ja sam se iskreno udaljila od nje, jer sam osetila lošu energiju sa njene strane, možda tripujem. Mislim da tu postoji nešto da me baš i ne miriše. Više sam joj zamerila kada mi je jednom nešto rekla za Vladu, ali o tom potom - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam mislila da je iskreno sve sa tvoje strane, onda su mi drugi rekli da umeš da manipulišeš svojim osećanjima. Ako već hoćeš rat, dobićeš ga - završila je Stanija, dok je Luna šokirano gledala.

Pročitaj više: GLEDAO ME JE PRVA TRI DANA! Stanija i Olja razgovarale o Gaćeši, pevačica odbrusila Dobrojevićevoj: Ženo, nemaš veze sa tim! (VIDEO)

Devojko, ti mi uopšte nisi na mapi, nema te. Prestani da me komentarišeš kad nema razloga - rekla je Luna na šta je Stanija burno reagovala.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'