AKTUELNO

Adamov stric otkrio šta zna o Marijani Zonjić.

Denser Gagi Đogani, stric Adama Đoganija, učesnika druge sezone rijalitija ''Zadruga'' velika je podrška kako svojoj ćerki Luni, tako i njenom bratu koji zajedno borave u Imaginarijumu. Budući da je između Adama i Marijane Zonjić konačno došlo i do prvog poljupca, kontaktirali smo Gagija kako bismo čuli njegovo mišljenje o ovome. Kako nam je rekao, Adamov odabir ga raduje, budući da mu se Dorotea Jovanović nije dopala.

Foto: Pink.rs

- Lepo, baš lepo, to me raduje. Naravno da bih između Marijane i Doreteee izabrao Marijanu. Ona je fina i dobra devojka - kaže Gagi za Pink.rs i otkriva da se sa Marijanom poznaje od ranije.

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA PUCA OD ZLOBE: Gagi otkrio zbog čega je ona LJUBOMORNA NA LUNU, pa progovorio o ŠAMARIMA koje je dobila od njegove ćerke!

Foto: RTV Pink

- Ja sam sa Marijanom i radio. Ona je jednom nastupala sa mnom. Dobro je poznajem. Ja sam rekao Adamu da je znam, nastupala je sa mnom u Makedoniji. Imam dve, tri devojke koje vrtim u krug kada ne može Anabela. Marijana je dobar drug i prijatelj - rekao je Đogani i dodao da

Foto: Pink.rs

- Dorotea mi se ne dopada. Previše se zaigrala, vidi se da je pre ulaska dobro prostudirala rijaliti i da želi da bude rijaliti igrač. Malo se unela u ulogu rijaliti igrača, ali joj to ne stoji. Ciljano je želela da bude sa Adamom. Sve što je rekla o Adamu bilo je neiskreno, to ne rade prijatelji. Ne možeš da pričaš dobro o Adamu, a da s druge strane ne gotiviš njegovu sestru Lunu. To mi nekako ne ide - rekao je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Adam Đogani

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'