AKTUELNO

Ovo ga muči!

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, održaće 6. oktobra veliki solistički koncert u "Štark" areni, a tim povodom on je danas bio gost Ognjena Nestorovića u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je otkrio čega se najviše plaši ali i ko je "krivac" za to što je koncert uopšte organizovan.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je otkrio da je jedina stvar koja ga plaši izbor pesama:

Uvek postoji neka pozitivna trema, ako mogu tako da kažem. U principu je najvažniji odabir pesama, to mi je najveća frka, a što se tiče treme, toga odavno nema. Nadam se da će to biti pravi spektakl gde ću ja dati maksimalno od sebe za sve moje poklonike. Ja volim da se šalim da ću morati malo da pozajmim od određenih pevača pesme (smeh). Biće tu pesama koje svi znaju i vole a biće i iznenađenja, gde ću ja nešto posebno da priuštim svim svojim poklonicima. Nadam se da će to sve proteći u najboljem redu i da nema razloga za brigu, ja ću im pevati što više budem mogao. - rekao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je otkrio i kako je uopšte došlo do toga da se organizuje koncert.

Inicijativa nije bila moja, to je bilo od moje supruge, Gorana, koji je inače moj PR i kućni prijatelj... Kažu, rođendan ti je supruzi i to taman možeš da joj obećaš kao poklon. Ja sam znao da će biti veliko interesovanje ali nisam neki pobornik solističkih koncerata, zato i postoje prijatelji koje ja iz milošte zovem "neprijatelji" da te nateraju na to. Ja znam da dugujem svojim poklonicima jedno ovakvo veče, kao što je to bilo i u Sava centru - zaključio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Šaban Šaulić

'