AKTUELNO

Niko nije očekivao da će biti ovako iskrena.

Zerina Hećo je u najgledaniji rijaliti ušla zajedno sa svojim dečkom Banetom Čolakom. Iako mnogi parovi u Beloj kući ostvaraju komunikacije sa ostalim ukućanima i tako nalaze vremena da svemu umereno budu posvećeni, sa njima to nije slučaj.

S obzirom na to da se Bane i Zerina i povrh toga često svađaju, Miki Đuričić je u razgovoru sa njom odlučio da je otvoreno pita zašto ukućanka izbegava druženje sa zadrugarkama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U fazi sam života da bih imala drugaricu samo da se zajedno šminkamo, ženama ne veruje. Obično su me žene izdale, a ni ovde ne pijem kafu ni sa kim zato što nemam potrebu za tim - priznala je Zerina.

Đuričić je pomislio da joj donekle i Bane predstavlja problem što takmičarka možda ne može da pokaže svoje kvalitete, a ona je otkrila da joj kod njega i te kako nešto smeta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa Banetom je problem što se on drugačije ponaša, previše su mu naglašene emocije. Preteruje u nekim stvarima, pa se tu zakačimo. Ne dopada mu se koliko sam šta otkrila. Ja ne znam kako sam predstavljena napolju... - rekla je Zerina.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Detaljno o njenom izlaganju pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zerina Hećo

'