AKTUELNO

Mina je govorila istinu?!

Jedna od najatraktivnijih učesnica "Zadruge 2", Dorotea Jovanović, podigla je veliku prašinu u javnosti svojom lepotom, ali i misterioznošću.

Ona je redom odbijala udvaranja zadrugara, iako su mnogi bacili oko na nju, a onda se dogodio veliki skandal, kada je Mina Vrbaški iznela neke detalje iz svoje prošlosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je navela da Dorotea uopšte nije tako čedna kako se predstavlja, te da je imala vezu sa oženjenim muškarcem, koji je još u braku i koji ima 45 godina.

Jovanovićeva je ove navode demantovala i navela da je misteriozni gospodin razveden, kao i da su imali kratkotrajnu romansu koju je ona raskinula jer nije htela da mu remeti život.

Foto: TvPink Printscreen

Najbržem portalu u Srbiji, portalu Pink.rs, javio se tim povodom bivši zadrugar iz prve sezone ovog šou programa, Đomla Panamera, koji tvrdi da je veoma dobro upoznat sa Doroteinom prošlošću.

Želim da potvrdim priču Mine Vrbaški. Dorotea je bila sa oženjenim muškarcem koji ima troje dece i to iz dva braka. On ima 47 godina - naveo je Panamera, ali nije želeo da otrkiva njegov identitet.

Podsetimo, Jovanovićeva je rekla da ovaj muškarac ima 30 godina i da, dok su bili u vezi, nije bio oženjen.

Foto: TvPink Printscreen

Đomla je otkrio i detalje Doroteinog odnosa sa Lepim Mićom, koji je otvoreno stao u njenu zaštitu i pred svima je podržao.

Takođe, ona je bila sa još jednim starijim čovekom koji je prijatelj Lepog Miće - rekao je Panamera i time jasno stavio do znanja zašto Mića brani Jovanovićevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: DOROTEA PRIZNALA KO JE MUŠKARAC SA KOJIM JE POVEZUJU: On je divna osoba, ali nikome nisam htela da remetim život! (VIDEO)

Da li su ovi navodi istiniti i šta će Dorotea reći na sve ovo ostaje da saznamo.

R. L.

#Dorotea Jovanović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'