AKTUELNO

Nije mogao da kontroliše svoje emocije.

Na samom početku najgledanijeg rijalitija učesnici su se trudili da upoznaju jedni druge, a spekulisalo se i o prisnijim vezama pojedinih.

Opšta pometnja nastala je između Adama Đoganija i Dorotee Jovanović kada su započeli svoje prijateljstvo i svojim pristupom privukli veliku pažnju.

U javnosti je čak odjeknula vest i da Nadežda Biljić gaji simpatije prema njemu, ali se ubrzo ogradila i priznala da on samo poseduje sve karakteristike koje bi ona volela da pronađe u muškarcu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, oni su imali jedan razgovor u kojem su otkrili da zapravo i on i ona imaju nekog u spoljnom svetu, a što niko od ukućana nije znao.

Mi nismo zvanično zajedno, ali me baš tešio i dobila sam maksimalnu podršku. I dok sam bila u karantinu, celu noć smo se dopisivali. I ja neću da ovde napravim nešto da ga izgubim. Lakše bi mi bilo da imam poziv i da znam da je sve okej. Hoću da mu dam šansu, jer je stvarno vredan. Ispalila sam ga tri puta, jer da smo se videli, ja bih ovde umrla. Vredan je moje pažnje i zato što zna kako treba sa mnom - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam njoj rekao kao da sam otišao na posao i da mi je to uloga. Polako mi se gubi njen lik. Ja ne znam šta se dešava - rekao je Adam.

O kome je zapravo reč i šta je prava istina, preostaje da saznamo.

K.Ristić

#Adam Đogani

#Nadežda Biljić

'