AKTUELNO

Izgledala je potpuno drugačije!

Pevačica Emina Jahović u februaru ove godine se razvela od supruga Mustafe Sandala i tim potezom šokirala javnost. Danas ponovo šokira, i to time što je postavila na društvene mreže fotografiju iz osnovne škole.

- Da sam dečak... Veliki - napisala je Emina uz fotografiju koju je postavila i izvazvala lavinu komentara, od kojih je jedan glasio:

- Ove Emine se ja sećam... Glavne face u školi...

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno Emina među fanovima, koji su za nekoliko minuta prikupili nekoliko hiljada lajkova, ima i svoje drugove i drugarice iz detinjstva jer je još jedan od komenatara bio:

- Jao, sećam se ovog perioda, i odbojke...

Ova zgodna dama koju su oduvek svi poredili sa glumicom Penelope Kruz prema pisanju turskih medija je u tajnoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Ona te navode nije još uvek nije komentarisala i čini se da kao da se ne obazire na priče koje trenutno kolaju o njoj.

Foto: Tanjug

Poznato je da su Eminu oduvek svi kritkovali da ne želi da prizna da je imala plastične operacije na šta je ona jednom prilikom reagovala:

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini - napisala je Emina na svom nalogu na Tviteru.

Autor: Pink.rs

#Emina Jahović

'