AKTUELNO

Jeremić pokušao da je uteši.

Nataša Moskva je zatražila od svog rijaliti prijatelja oproštaj zbog toga što mu je nenamerno udarila šamar kada joj nije držao stražu dok je bila u toaletu.

Osim toga, ona mu se požalila zbog uvreda koje joj je uputio Nemanja Tošić i sa knedlom u grlu pričala koliko joj je teško zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već 14 dana dežurna ku*va. Prvi dan mi je Nemanja rekao da sam prosti*utka, pričao mi kako dolazim iz Hrvatske - žalila se Moska Jeri.
Sad su se svi upecali, sad će da pričaju da si bila sa ovim, onim. Van svega toga, ti moraš da budeš jaka. Ti si ovde zbog sebe. Pevuši. Meni je lepo da vidim suze koje su iskrene. Kad ti se plače ti se skloni, isplači se sa dvoje-troje ljudi, nemoj svi da vide tvoje suze. Sve se zakuvalo, ali nemoj sve ovo da uzimaš lično - savetovao je Lazar Natašu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov razgovor je u jednom trenutku prekinula i Zorica Marković, koja ju je takođe tešila govoreći joj da ne treba da obraća pažnju na takve reči.

Pročitajte još: Marija SA KNEDLOM U GRLU pričala o svađi sa Rebekom, pa joj poručia: ONA JE PRODANA DUŠA! (VIDEO)

Lazar je oprostio Moskvi zbog onoga što mu je uradila, a kako je izgledao njihov razgovor i šta ju je on posavetovao pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'