AKTUELNO

Okružen porodicom on nije skidao osmeh sa lica, ali svima je najmlađi član porodice bio najvažniji.

Nekadašnji fudbaler Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana otputovali su zajedno sa decom u Mežev u Francuskoj, gde će provesti praznike.

Ćerka Andrea i sin Marko došli su sa njima, a Anja je došla porodično, u društvu supruga Huga Valentea i ćerke Indije Rouz.

Kako smo već pisali, oni su prekjuče obeležili katolički Božić, a tamo će biti i za Novu godinu i naredne pravoslavne praznike.

Marko i Anja su objavili veliki broj fotografija na kojima se može videti u koliko idiličnoj atmosferi su obeležili ovaj praznik.

Tata Hugo se samo zbog svoje ćerke popeo na kuću kako bi ćerki dostavio poklon.

- Indija Rouz, ne možeš ni da zamisliš koliko te mama i tata vole. Toliko da se tata popeo preko kuće da bi ti dao poklone. Srećan Božić, moj savršeni anđele - napisala je Anja u okviru jedne od objava.

Na svim porodičnim fotografijama Indija Rouz je definitivno u centru pažnje, što nimalo ne čudi s obzirom na to da joj je ovo prvi Božić.

Deda Piksi nije krio da je rođenje unuke najlepša stvar koja mu se desila ove godine, pa je vidno uživao u svakom trenutku provedenom s njom.

Autor: V. T.

#Anja Stojković

#Dragan Stojković Piksi

#Fudbaler

'