AKTUELNO

Prvi put sam kuma u životu i mnogo sam srećna - rekla je pevačica za Pink.rs pred Stevanovo crkveno venčanje.

Mladi pevač Stevan Anđelković danas se u crkvi Svetog Dimitrija u Beogradu venčava dugogodišnjom izabranicom Natašom Ivanović.

Foto: Pink.rs

- Veoma smo uzbuđeni i srećni, spremali smo se za ovo, prošli smo sve i svašta zajedno i imamo veliko poverenje jedno u drugo. Mlada još nije trduna, ali daće Bog. Biće jedno 250 ljudi, a Emir Kusturica je pozvan. Ja se osećam fenomenalno, presrećan sam, očekujem dobar provod i eto. Ovo je moj naomiljeniji auto i resili smo da dođemo sami mi - rekao je Stevan za Pink.rs pred crkveno venčanje nakon kojeg će uslediti slavlje na jednom prestoničkom splavu.

Foto: Pink.rs

Među prvima je na venčanje stigla Stevanova kuma i prijateljica, sa kojom su ga nekada i povezivali, pevačica Milica Todorović. Ona je došla u društvu svog emotivnog partnera Miloša Paunovića.

Foto: Pink.rs

- Sve sam spremila, sitan novac da bacim, prvi put sam kuma u životu i mnogo sam srećna, mama me sve obavestila sta moram da kupim, bele sveće, belo platno. Zamalo da se uspavam (smeh), Steva mi rekao da pazim (smeh). On je moj najbolji drug i verovatno će i on meni biti kum kad se budem udavala - rekla je Milica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: N. V. ; M. K.

#Milica Todorović

#Stevan Anđelković

#Venčanje

'