AKTUELNO

Specijalno novogodišnje izdanje šou programa "Izvedi me" biće prikazano na Televiziji Pink 2. januara.

Gledaoci će imati priliku da uživaju u fantastičnom šou programu u kom će Aca Živanović, Marko Živić, Ljuba Perućica i Damir Handanović birati svoju srodnu dušu.

Prvog ponedeljka u 2017. godini gledaoci Televizije Pink uživaće u specijalnom novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me". Voditelj i domaćin Andrija Milošević će se potruditi da popularne momke predstavi što bolje, a na Aci, Marku, Ljubi i Damiru je težak zadatak- da od 34 dame izaberu samo jednu.

Foto: Printscreen Youtube

U novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me" trideset dama će postavljati škakljiva pitanja kandidatima. Među njima su između ostalih i Stanija Dobrojević, Milica Dabović, Milena Ćeranić, Ljupka Stević, Dea Đurđević, Jelena Golubović, Marina Tadić i mnoge druge.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Instagram

U ovom izdanju emisije "Izvedi me", poznati će biti humani i podržati akciju fondacije Aleksandra Šapića "Budi human". A i gledaoci će imati prilike da slanjem sms- a na broj 3030 pomognu i budu humani.

Ne propustite specijalno novogodišne izdanje najpopularnijeg dejting šoua "Izvedi me" koje je na programu Televizije Pink u ponedeljak 2. januara od 21:15 časova.

Autor: J. V.

#Aca Živanović

#Izvedi me

#pevač

'