AKTUELNO

Situacija u Beloj kući je sve napetija

Odnos između Mine Vrbaški i Jovice Putnikovića je veoma dinamičan, a najveći razlog za to je Jovičin odnos sa Miljanom Arsić kojoj se on udvarao u nekoliko navrata. Nova svađa je nastala nakon što je zadrugarima pušten snimak u kojem Mina svoju suparnicu naziva zmijom.

Foto: TV Pink

Rekla sam da su zmije. Miljana nema svoj stav zbog toga to mislim - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne pričamo o njoj. Miljana se dosta uznemirila. Ja sam joj rekla da ja na njenom mestu ne bih zamerila Mini. Ne znam kako bih se ja snašla da sam na Mininom mestu. U celoj priči krivim Jovicu. Danas je sa jednom sutra sa drugom, kolju se bezveze - istakla je Nevena.
Stavio sam ih u izolaciju jer sam mislio da je moguće da Miljana i Jovica imaju nešto...Jovica nije ispao fer, nema svoj stav, i smatram da je krajnje vreme da se on odluči koja mu se više sviđa - ubacio se Bojan.

Jovica se ogradio od cele priče, ali je Miljanina sestra imala da kaže par reči.

Foto: TV Pink

Ja sa Miljanom nisam bio, sa Minom jesam, to je sve što bih rekao. A trenutno nisam ni sa jednom - rekao je Jovica.
Kad god raskine sa Minom on trči kod mene. Ja sam se primila na njegovu priču. Više na to ne padam, neka se slobodno pomire - rekla je Miljana.

Situacija je kulminirala i između Mirka Gavrića, Zorice Marković, Miljane Kulić, i Marije Kulić, zbog sukoba koji vuku još pre ulaska u Imaginarijum. Zorica je pozdravljala Kijine fanove, te dodala da smatra da ih Mirko nema toliko, što se njemu nije dopalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Videlo se u nedelju baš - dodao je Mirko.
Nemoj to da radiš nije lepo gospođo - ubacila se Marija dobacivši Zorici.
Ti imaš od Mladena fanove nemoj da brineš - rekla je Zorica Mariji.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš ti od Mirkovog oca - odbrusila joj je Marija.
Ja se nisam je**** sa tvojim tatom. Ja idem do kraja dok ne zatrudnim. A sigurno ne bih rodila takvu socijalnu pederčinu kao što si ti, prvo kažeš da si gledao i jeo kolače, pa onda da ti je majka prenela, odluči se - rekla je Zorica Mirku.

U ovu svađu umešala se i Miljana Kulić a kako je ova burna noć izgledala pogledajte u video prilogu ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Miljana Kulić

'