AKTUELNO

Ogorčena na nesuđenog zeta.

Protekle noći je izbio veliki skandal u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", kada je učesnicima pušten snimak na kom se Nevena Arsić poverava Jovici Putnikoviću da je bila trudna sa Bojanom Gaćešom i da je izgubila bebu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gaćeša je tvrdio da nije znao za tu trudnoću, a zatim je naveo i da nije verovao da je dete njegovo. Kako bi saznali sve detalje ovog odnosa, stupili smo u kontakt sa majkom bliznakinja, Nevene i Miljane Arsić, Slađanom Arsić a ona je otkrila da joj je veoma teško zbog cele situacije.

Ne znam šta da vam kažem, mislim da je to intima o kojoj se ne priča tek tako. Šta da vam kažem, nije mi bilo lako. Nevena je verovatno bila jako povređena, pa je zbog toga to iznela. Njih dve su jako povezane a Bojan je Miljanu stavio za potrčka i onda je ona shvatila da to nije to. Mislim da je to jedino logično objašnjenje - rekla je gospođa Arsić i objasnila detalje veze njene mezimice i Gaćeše.

Foto: TvPink Printscreen

Nevena i Bojan su bili zajedno do mesec dana pre početka "Zadruge", bili su zajedno par meseci, ne znam tačno. Znala sam za trudnoću, kako da ne znam. Niko drugi nije znao, ne znam kako su sad ragovali jer ni sa kim se još nisam čula. Ko zna da li su ostali gledali to noćas - rekla je Slađana.

Miljanini i Nevenini roditelji su razvedeni, pa majka nije upoznata sa tim kakvu je reakciju imao njihov otac, Saša, kada je saznao ovu informaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam razvedena, nismo u nekom kontaktu jer se nismo lepo rastali. On sada ima drugu porodicu, a nas tri smo upućene jedna na drugu - navela je majka bliznakinja.

Slađana je ogorčena na Bojana, koji se, kako kaže nije poneo nimalo džentlmenski kada je Miljanu stavio u izolaciju, uprkos tome što je bio sa njenom sestrom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA I MIKI SU MU BILI OMILJENI UČESNICI? Samo nekoliko dana nakon što je napustio Belu kuću, zadrugar završio sa njima dvojicom! (FOTO)

On se nimalo nije poneo džentlmanski, ispao je go*no, ali šta sad da radim, svi samo hoće da naprave od sebe nešto što nisu, pogotovo muškarci kojima se probudi sujeta i žele da učine nešto nažao. Šta mu je trebalo da Miljanu stavi za potrčka, nego da učini nažao Neveni, jer zna kako su vezane - bila je ljuta gospođa Arsić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na pitanje da li je Gaćeša znao za ovu trudnoću, Slađana je oštro demantovala svog nesuđenog zeta i navela kako je on u sve bio upućen.

Laže, sve je znao. Sve laže - završila je Miljanina i Nevenina majka.

R. L.

#Bojan Gaćeša

#Miljana Arsić

#Nevena Arsić

'