AKTUELNO

Mišljenja su podeljena.

Ljubavni trougao čiji su glavni akteri Luna Đogani, Kristina Kockar i Slobodan Radanović ne prestaje ni nakon nekoliko meseci pošto je "Zadruga 1" završena da intrigira javnost.

Foto: RTV Pink

Luna je ušla u drugu sezonu ovog rijalitija kao solo igrač, ali njena ljubav za Slobom ni dan danas ne jenjava. Mnogi su osudili blogerkinu i pevačevu prevaru, a Kockareva je izašla kao apsolutni pobednik.

Zadrugari su polemisali o onome što se desilo u prethodnom rijaliti programu i tom prilikom se oglasio i David Dragojević koji je priznao da je podržavao Kockarevu, ali da smatra da je Luna pristojna devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam podržao Kiju kada sam bio napolju, ali je ona devojka (Luna) dobra - pričao je David, a onda se uključila i Dobrojevićeva:
Čitava moja armija je glasala za Kiju i Mikija - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

David je želeo zadrugarima da objasni da nije racionalno razmišljanje da ukoliko oni ne budu na Luninoj strani da će pridobiti Kijine glasače.

Pročitajte još: LUNA PRIZNALA DA SE OSEĆA PONIŽENO ZBOG SLOBE, pa rekla KAKO BI GA DOČEKALA i šta bi mu radila kada bi ON UŠAO U ZADRUGU 2! (VIDEO)

U Luninu odbranu je stalo nekoliko zadrugara među kojima su se našle Marija, Miljana Kulić, Adam Đogani, a kako je protekla rasprava pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'