AKTUELNO

Ne želi da vodi rijaliti igru kao ostali.

Za vreme trajanja emisije ''Zadruga - pitanja novinara'', Zerina Hećo je imala potrebu da ode u Pab i osami se. Njene želje da provede vreme sama razmišljajući nije ispoštovao Bane Čolak koji nije odustajao od namere da sazna zašto je ona loše raspoložena danima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da se nerviraš, šta je bilo bilo je. Nemoj da se ljutiš, rekao sam ćuti i primaj honorar. Kako možeš da se naljutiš za mene zbog toga, nisam mislio ništa loše - pričao joj je tiho Bane.
Zašto dolaziš kada mi je potrebno da budem sama, valjda ja znam kad mi je dosta da budem sama, to je moje legitimno pravo. Hajde prestani da pričaš i pusti me. Ne poštuješ ono što sam ja. Ti si mene prihvatio onakvu kakva ja jesam i onda hoćeš da me menjaš. Ideš toliko duboko da hoćeš da me menjaš. Zbog toga postajem gruba i napolju izgleda kao da te teram od sebe. Šta je sa tobom, pusti me - vikala je Zerina na Baneta dok je on u šoku jedva prozborio po koju reč.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pusti me nije mi potrebna tolika podrška od tebe, ne vrti mi neku glupu priču, ne zanima me rijaliti u toj meri. Molim te pusti me na miru - ponavljala je Zerina dok je Bane samo konstatovao:
Digni se već jednom, gleda te dete, nemoj da ti dete gledao kako si tužna - dreknuo je Čolak na nju.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'