AKTUELNO

Na starim fotografijama je mnogi ne bi prepoznali.

Sreću da se nađe na spisku učesnika druge sezone rijalitija "Zadruga" imala je i bosanskohercegovačka folk pevačica Olja Bajrami, koja je svojim jasnim i glasnim iznošenjem stavova pridobila pažnju miliona gledalaca Televizije Pink, dok je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu privukla poglede mnogih muškaraca u Beloj kući.

Foto: Pink.rs

Iako po sopstvenom priznanju u "Zadrugu" nije ušla kako bi pronašla ljubav, već kako bi ispromovisala sebe kao pevačicu, ova zanosna crnka sa upečatljivom paž frizurom nije odolela šarmu zgodnog spasioca Bojana Gaćeše, koji ju je osvojio samo nekoliko dana od početka nove sezone rijalitija. Zbog njegove ideje da za omiljenu osobu izabere Staniju Dobrojević pevačica je na krv i nož zaratila sa starletom, zbog koje je čak završila i u suzama. Ipak, svojim atraktivnim izgledom uspela je da kraj sebe zadrži zavodnika iz "Zadruge", a pre izvesnog vremena lepa pevačica izgledala je gotovo neprepoznatljivo.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci "Zadruge" upamtili su je po kratkoj, crnoj paž frizuri, a Bajramijeva je prošlog leta imala dugu, talasastu kosu smeđe kose.

Foto: Instagram

Sa smeđom kosom izgleda znatno drugačije nego sada, a sa platinasto plavom potpuno neprepoznatljivo - Olja je često eksperimentisala sa svojom frizurom i u jednom periodu svog života bila plavuša, najpre sa kratkom, a potom i dugom kosom, a koja boja i dužina joj najbolje pristaju prosudite sami.

D. T.

#Olja Bajrami

#Rijaliti Zadruga

'