AKTUELNO

Objasnila sve do detalja.

Zorica Marković je u rijalitiju "Zadruga 2" napravila pravu pometnju svojim sukobima koje je imala sa Marijom i Miljanom Kulić, a potom i nesvakidašnjom svađom koju je imala sa Mirkom Gavrićem.

Pevačica je upravo zbog ovih žustrih svađa bila večerašnji sagovornik voditelja Ognjena Amidžića, a evo šta Zorica misli o svojim ljutim suparnicama.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu mi ništa. Donekle sam i očekivala i ovo, one su potpuno nepredvidive sada kada su zajedno. Sujeta je bolest. Marija pomno prati svaki moj pogled i gest - pričala je Zorica o Kulićkama.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je sigurno obeležilo prethodne dane u rijalitiju "Zadruga 2" jeste žučna svađa pevačice i Gavrića koji je optužio Zoricu za gubitak bebe, a evo šta ona kaže o svemu tome kada je tenzija splasla.

Glavni razlog njegove ljutnje je što sam ja sa Saškom Karan komentarisala sve što se dešavalo tih prethodnih šest meseci. On je bio veoma prisutan u tim pričama o Nadeždi, Kiji, Slobi, Luni. Zbog svega onoga što su oni pričali sam ja kriva. U životu čoveka nisam srela. Ima on priče koje će mene iznervirati. Meni je bilo najružnije što je spomenuo pokojnog oca. Onda za Cecu, te noći smo se nas dve dopisivale. On je u emisiji rekao da mi nismo u kontaktu. Ja sam u emisiji pokazala prepisku i dokazala da on laže. On svima govori da je njegova žena izgubila dete zbog mene. Svi ljudi iz njegovog okruženja pričaju da je on gej. Kada je on mene iznervirao posle toliko laži, ja sam tako odreagovala. Ta situacija, on, Baki B3, Anabela i Gagi, to je već na sudu, to ćemo da rešimo - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ceo svet obišla, ali mene je sramota. I on na kraju rekao da mu je sve to mama rekla. Oni su proslavili rođendan kod mene, otišli prezadovoljni, njegova majka jedna divna žena. Što mi nije rekao pre pet godina, nego baš sada kada ja nisam na njegovoj strani - objašnjavala je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Stanija PRIZNALA svoja OSEĆANJA prema Vladimiru, a onda OPLELA po Luni: NIJEDNOG TRENUTKA SE NIJE POKAJALA! (VIDEO)

Zorica je bila veoma iscrpna u davanju informacija, a kako je sve to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ognjen Amidžić

#Zorica Marković

'