AKTUELNO

Bane i Marijana tvrde da nikada nisu bili u vezi!

Do velike svađe došlo je između Marijane Zonjić, Zerine Hećo i Baneta Čolaka tokom pitanja gledalaca ove večeri. Sve je krenulo kada je Bane dobio pitanje zašto on i Marijana ne pričaju i prave se kao da se nikada nisu videli, a bili su u vezi, kao i da li se Čolak plaši Zerine zbog čega se tako ponaša.

Foto: RTV Pink

Marijana i ja nismo bili u vezi, to svi ljudi znaju! Nikada nisam izjavio da smo bili u vezi, već da smo radili zajedno par nastupa. Nema o čemu da razgovaram sa njom, ja imam svoju Zerinu. Ja o njoj znam mnogo. Imam dokaze ko je ova devojka i čime se bavi, sviraš i pevaš na kožnoj frulici! Gagi Đogani je svojim očima video ove situacije - govorio je Čolak Marijani.

Foto: RTV Pink

Ja nemam pojma o kakvoj vezi pričaju i o kakvim noćima ti Bane pričaš! Samo smo radili par svirki, a što se Zerine tiče, ja mislim da se ti plašiš nje, ali vidim da si zaljubljen. To ti radiš, ti si bio sa tim momkom, p*derko mali! - pričala je Marijana Čolaku.

U toku svađe sa Banetom i Zerinom, Marijana je govorila kako zna puno o ovoj ukućanki, zbog čega je nastala opšta svađa između ovih zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ti voliš da klečiš ispred vrata, da ližeš patike i cviliš! - pričala je Zerina Marijani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom ove situacije.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'