AKTUELNO

Planuli jedni na druge zbog higijene!

Higijena bila je jedna od tema koja se pokrenula tokom noći za vreme pitanja gledalaca, sve je krenulo kada je Rebeka Popović od publike najgledanijeg rijaliti programa ikada na ovim prostorima "Zadruga 2" dobila pitanje.

Foto: RTV Pink

Zašto misliš da neki zadrugari dovode u pitanje tvoju higijenu - glasilo je pitanje za Rebeku.

Ova ukućanka rekla je da ne zna koji je razlog zašto su joj gledaoci uputili ovo pitanje, a zatim je Lepi Mića ustao i izeno svoje mišljenje.

Foto: RTV Pink

Komentarisalo je njih 80 posto! Ja sam joj j*bao mater zbog dlaka! Ona je crna koliko vidim, Dorotea je plava. Oko mog kreveta su stalno crne dlake, a Rebeka govori da to nisu njene, govori da su Ramonine. Ja sam rekao da je jedna aljkava i bezobrazna devojka. Da su g*vna oko nje, rekla bi da nisu njena - pričao je Mića.

Dorotea se zatim nadovezala rečima kako nju trenutno najviše brinu nokti, kao i da nisu njene dlake kod Mićinog kreveta. Ostali zadrugari odmah su skočili na noge, a najbučniji su bili Olja Bajrami i Brendon.

Šta pričate ljudi, totalni je nered u kući! - vikala je Olja.

Foto: RTV Pink

Snežana, sudija, se ne tušira! Devojke su aljkave, ujutru ustanu i stave svoju fasadu. Mnoge žene su bubuljičave i smrde - dodao je Brendon.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom ove situacije.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Rebeka Popović

#Snežana Ilić

'